Σύντομη ανταπόκριση από την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου

Η ταινία ήταν πολύ ωραία και μας ζέστανε με αφρικάνικες εικόνες και ρυθμούς. Το κοινό χειροκρότησε τον Κιρικού χορτασμένο με ποπ κορν, πίτσες, κρουασανάκια και χυμούς.

Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά ήταν τα ασπρόμαυρα αφισάκια της ταινίας που μοιράστηκαν μετά το τέλος της προβολής μαζί με μαρκαδόρους και μπογιές, στα οποία τα παιδιά ζωγράφισαν πολύ ενδιαφέρουσες εντυπώσεις από την ταινία και μπορείτε να τις δείτε όταν έρθετε στο χώρο του παιδικού στεκιού.

Όσα παιδιά σνόμπαραν την προβολή, αυτοοργανώθηκαν σε δελεαστικό παράλληλο εργαστήρι κατασκευής κατοικίας ενός από τους γάτους του πικπα, ονόματι ΨΑΣΗ και τελικά όλοι πέρασαν ωραία, τα περίπου 15 παιδιά και άλλοι τόσοι μεγάλοι.

Επιπλέον προέκυψαν ενδιαφέρουσες προτάσεις από καλεσμένους και άλλους για νέα εργαστήρια, ενώ θετική ανταπόκριση συναντήσαμε και από τη γειτονιά όλες τις φορές που βγήκαμε να μοιράσουμε το κείμενο με το κάλεσμα για την εκδήλωσή μας.

Συνεχίζουμε τις δραστηριότητες του παιδικού στεκιού το επόμενο Σάββατο με το εργαστήριο σχεδιασμού κόμικς στις 5:30, ενώ νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, συζητάμε ανοιχτά με όλους και όλες όσοι ενδιαφέρονται, άτομα και συλλογικότητες, για κοινές εκδηλώσεις και δράσεις. O xώρος θα ανακοινωθεί μόλις καταληχτεί και με τις άλλες συλλογικότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *